Paneelluiken voor binnen

Stijlvol & praktisch

Paneelluiken voor binnen geven de ruimte een luxe uitstraling. Eenmaal gemonteerd krijgen we vaak te horen: ”Prachtig! Het is alsof de luiken er altijd al gezeten hebben”. De houten luiken kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden.

 

In de zomer houden luiken de kamer koel. In de winter zorgen ze voor een goede isolatie van de warmte (bij enkel glas neemt de isolatie tot 80% toe).

 

Luiken maken de ruimte donker, waardoor je beter slaapt. Daarnaast zorgen gesloten luiken voor volledige privacy en extra veiligheid.

 

Onze luiken zijn zelfs geschikt voor in de badkamer.

Tulpenhout

Onze binnenluiken worden gemaakt van tulpenhout. Het hout laat zich goed bewerken, het is nagenoeg vrij van knoesten. Daarnaast is het een stabiele houtsoort.

 

De panelen worden van een goede kwaliteit MDF gemaakt. Aan de voor- en achterzijde frezen we de facetranden van de panelen. Binnen het houten frame worden de panelen opgesloten.

Constructie paneelluik

Stevige constructie

Onze paneelluiken worden als volgt opgebouwd:

  1. Stijl
  2. Dorpel
  3. Tussendorpel
  4. Paneel met facetrand (bossingpaneel)

 

Dorpels en stijlen worden stevig verlijmd, waarna het gehele luik meermaals geschuurd en gegrond wordt. De luiken worden 2x afgespoten in de eindkleur.

Hang- en sluitwerk

In overleg wordt er gekozen voor het type hang- en sluitwerk. Wij adviseren u graag en kunnen indien gewenst ook maatwerk leveren.

Onze projecten

Voordelen Hout van Noud

Onze luiken bieden vele voordelen; een paar voorbeelden:


Onze luiken zijn duurzaam en hoogwaardig.

Elk luik is uniek en heeft een eigen karakter.

Luiken leverbaar in elke gewenste kleur.

Handgemaakte luiken met persoonlijke service.
© 2024 Hout van Noud - Webdesign: Silicium interactief